Start

 

 

Over ID-Stretch

ID-Stretch houdt zich bezig met de wereld van het creatief denken. Het feit dat de mens de gave heeft om vernieuwing te brengen inspireert en motiveert mij. Er is zoveel potentieel creatief materiaal aanwezig in de mens en die wil ik graag naar boven halen. Via trainingen en workshops wordt het creatief denkvermogen van deelnemers vergroot. Daarnaast begeleid ik bij het vinden en ontwikkelen van creatieve ideeŽn en oplossingen binnen organisaties op het gebied van innovatie, marketing en communicatie.

Wie is ID-Stretch?

Christianne Heselmans is ID-Stretch.

"Na mijn studie Economisch Sociale Geschiedenis aan de universiteit van Nijmegen ben ik in de communicatiewereld terecht gekomen waar ik na een aantal jaar directeur werd van het Rotterdamse bureau Wie Mailt Wat?, een onderzoeksbureau op het gebied van communicatie en trends. Na deze periode in Rotterdam ben ik zelfstandig verder gegaan met PostScriptum, marketing- en communicatieadvies. Mijn werkzaamheden en interesses verschoven echter steeds meer richting begeleiding van creatieve sessies en creativiteitsontwikkeling bij organisaties waardoor een nieuwe poot ontstond: ID-Stretch. De focus die ik hierbij leg ligt vooral in het gebruik van trends om tot innovatie en oplossingen te komen.

Naast mijn werkzaamheden bij ID-Stretch ben ik verbonden aan International Lifestyle Studies van de Fontys Academy for Creative Industries. Hier ben ik mede verantwoordelijk voor de vakken conceptontwikkeling, imagineering, trendonderzoek en creativiteit. Ook hier stimuleer ik bij jonge mensen het stretchend vermogen. Binnen deze werkzaamheden ben ik lid van het lectoraat Future research & Trendwatching  waar ik de verbinding maak tussen trends en (innovatieve) conceptontwikkeling."

 

 

 

ID-Stretch, Dr. AriŽnsstraat 4, 5062 DL, Oisterwijk T: 06-12673997 E-mail info@id-stretch.nl.
Copyright © 2009 ID-Stretch
Laatst bijgewerkt: 05 oktober 2012